Новини

ЧЕФИН БЪЛГАРИЯ ДОСТАВИ И МОНТИРА ХИДРАВЛИЧНИ КОМПЛЕКТИ HYVA ЗА АГРОМАХ ТРАНСА

Чефин България ООД, официалният представител на Hyva за страната, достави и монтира хидравлични комплекти на новите попълнения от влекачи за самосвални гондоли на автомобили MAN, собственост на благоевградската фирма Агромах Транса ЕООД.

Hyva, доставчик на водещите производители на камиони и полуремаркета, е известна у нас с хидравличните си телескопични цилиндри и станции за самосвали и цистерни, компресори и въздушни системи за специализирани полуремаркета, кранове и др.

Стратегическото коопериране между Чефин и Hyva e от декември 2014 г., когато Чефин България бе обявена за официален представител за страната. Надеждната логистика и високото качество на сервиз са предпоставка за партньорство в полза на клиентите, в което се убеди и управителят на Агромах Транса г-н Емил Миленков.

Агромах Транса развива транспортна дейност, ориентирана предимно към вътрешнофирмени нужди:  транспорт на всякакъв вид насипни товари, асфалтови смеси, твърди и течни горива, бетонови смеси и циментови разтвори, транспорт на тежки строителни машини, пътнически превози.

Сделката с Аргомах Транса е поредният пример  за висoките цели, които си е поставила Чефин България като официален дилър на Hyva.