За Чефин

"Всичко за света на транспорта"

Чефин Груп стартира дейността си в през 1997 година с една ясна цел: да предлага най-добрия интегриран набор от услуги в сферата на транспорта, в стратегическо партньорство с Iveco. Под лозунга “Всичко за света на транспорта”, Чефин предлага на клиентите си продажба на нови и употребявани автомобили, автобуси, надстройки, резервни части и масла, сервизно обслужване, телематика и инфраструктура за логистичните фирми. Мисията на компанията е да осигури ефективност и конкурентно предимство на клиентите си като добавя реална стойност към бизнеса им чрез своите услуги.

За целта, Чефин посвещава усилията си на създаването в Централна и Източна Европа на мрежа от продажбено-сервизни центрове, които съчетават в себе си висша технология, ноу-хау и отлично местоположение. Благодарение на тези съоръжения компанията повишава постоянно качеството на услугите си, като едновременно с това намалява времето за сервизно обслужване и разходите за клиента.

Освен клиентите, които са в основата на съществуването на Чефин, най-голямата ценност на компанията са хората - екип от близо 800 професионално обучени и мотивирани специалисти.

Всичките усилия, цялата амбиция да се предложи “повече” на клиентите, страстта и отделеното време са възнаградени - със своите резултати групата Чефин се утвърждава като най-успешния дилър на Iveco в световен мащаб.

Какво следва? Чефин ще продължи да работи все по-добре и повече за клиентите си, и
да инвестира в осигуряването на екипа си с ноу-хау, оборудване и конкурентно възнаграждение.